4.3 Trustpilot
Gratis byte

Avståndsmätare

För att ytterligare uppgradera ditt golfspel kan en avståndsmätare vara en riktigt bra idé. Den kan berätta hur långt det är till en punkt, och därmed kan du med säkerhet veta vilket järn eller klubba du ska använda för ditt nästa slag.

Lazy loading test image

Vad behöver jag en avståndsmätare till?

En avståndsmätare, golfkikare, avståndsmätare eller vad du nu väljer att kalla det är perfekt för den inbitne golfaren. En avståndsmätare mäter avstånd, vilket kan vara mycket användbart på golfbanan. Det kan bl.a. används för att mäta avståndet till flaggan eller kanske en bunker, fairway eller något annat man vill mäta avståndet till.

Hur fungerar en avståndsmätare?

Dessa golfkikare har vanligtvis ett avstånd på +/- 500 meter, samt en precision på en halv till en hel meter. De fungerar genom att sända ut en laserstråle som reflekteras av föremålet, och de kan därför berätta hur långt bort det är. En avståndsmätare ger dig därför en exakt bild av hur långt du måste träffa, och kan därmed hjälpa dig att öka ditt handikapp.

Lazy loading test image

Kan jag använda dem i turneringar?

Avståndsmätare är godkända för användning i alla golfturneringar. Det finns inget fusk i det, bara mycket hjälp och användbar kunskap inför din nästa stroke. Många professionella golfare använder också avståndsmätare som ett verktyg när de spelar.

Lazy loading test image

Märken

Vi erbjuder ett brett urval av distansmätare, så att du kan hitta precis den som passar dig bäst. Vi har bland annat avståndsmätare från märken som Zoom och Bushnell.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark