4.3 Trustpilot
Gratis byte

Bärbagar

Bärbagar är ett riktigt bra verktyg att ha på vintern. Vintertid får man vanligtvis inte köra vagn på banorna, så det är en bra idé att ha en bärbagar för vintern. Du kan självklart också använda den året runt. Det är helt upp till dig.

Lazy loading test image

Varför behöver jag en bärbagar?

En bärbagar skulle vara en riktigt bra idé att skaffa om du älskar golf så mycket att du planerar att spela året runt. På senhösten, vintern och tidig vår kan spåren runt den svenska landsbygden typiskt sett vara väldigt mjuka och blöta. Då får man inte köra vagn på banorna och det är här en bärbagar kommer in i bilden. En bärbagar gör det skönt och enkelt att bära runt sina strykjärn, klubbor etc utan vagn. Du kan därför spela året runt samtidigt.

Rumsindelningar

En sak att titta efter när du letar efter en ny bärbagar är dess övre avdelare och indelningar. Det är väldigt olika från bärbagar till bärbagar, hur många fack de har. Vissa har 5-vägsuppdelningar medan andra bärbagar kan ha upp till 14. Det är väldigt mycket från person till person vad man vill, så man får gå efter sina preferenser.

Lazy loading test image

Toppavdelare

Det finns även några bärbagar som har toppavdelare. Det gör att det finns ett hål för varje strykjärn, klubbor etc. Fördelen med detta är att de inte skramlar ihop i bagaren, och man har lite mer system i den. Det är dock återigen en personlig sak vad du är mest inne på.

Lazy loading test image

Fickor

Bärbagar har vanligtvis också många fickor för att kunna förvara alla dina saker, som t-shirts, bollar, handskar och allt du tar med dig ut på planen. Det skiljer sig från de olika bärbagarna, hur många och hur stora fickor det finns, men som huvudregel är det alltid två stora fickor på varje sida.

Vattentäthet i bärbagar

Alla bärbagar är inte vattentäta. Det är också väldigt olika om folk bryr sig om om de är vattentäta eller inte. En bärbagar kan antingen vara vattentät, halvvattentät eller inte alls vattentät. De halvvattentäta bärbagarna är mycket vattentäta i bagaran, men alla fickor är inte tejpade. Å andra sidan är de med de vattentäta bärbagarna. Här är alla fickor tejpade för att hålla allt vatten ute.

Märken

Vi går bara efter det bästa av det bästa. Därför väljer vi också till 100% vilka produkter vi vill sälja. Vi bryr oss mycket om att ha rätt varumärken, så att du kan få det bästa på marknaden. Inom bärbagar kan vi erbjuda modeller från bland annat Wilson och Big Max.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark