4.3 Trustpilot
Gratis byte

Bollhåvar

Har du också problem med att slå i vattnet lite för ofta? Då kan ett bollhåvar vara en riktigt bra idé. Du kan spara mycket pengar i längden med ett bollhåvar. Det är bra om bollen ligger så att den kan tas från kanten, då är det bara att fiska upp bollen.

Lazy loading test image

Vad är ett bollhåvar?

De bollhåvar vi säljer är inte för att fånga fisk, utan snarare för att fånga golfbollar. Ett bollhåvar för golf ser inte heller ut som ett vanligt bollhåvar som används för att fånga fisk. Det finns inget hjul på den, inte heller en lina med krok. Istället en teleskopstång som kan dras ut och som har en uppsamlare i änden för att ta golfbollen.

När är ett bollhåvar bra att ha?

Många använder bollhåvar för golf väldigt olika. Vissa använder dem för att plocka upp sina bollar så att de inte behöver böja sig ner för att plocka upp golfbollen. Där bollhåvar efter golfbollar förmodligen kommer till sin rätt är när bollen hamnat i ett snår eller i något vatten. Här kan det ofta vara lättare att ta tag i golfbollen igen, med ett bollhåvar, istället för att kämpa länge för att få tillbaka den.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Längder

En bollhåvar för att plocka upp sin golfboll från ett snår eller lite vatten kan ha många olika längder. Det beror på vilken modell och märke det är. De kan vara mellan 2 och nästan 5 meter. Det går inte att säga vilket som är bäst utan det är bara att välja vad som passar dig bäst.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark