4.3 Trustpilot
Gratis byte

Chipper

Om du är lite utmanad med att spela golfbollen på green från kanten av green med dina wedgar, kan en chipper mycket väl vara en bra idé. På den här sidan kan du hitta läckra chips till din bagar.

Lazy loading test image

Vad kan jag använda en chipper till?

En Chipper kan väldigt snabbt bli en av dina bästa vänner i bagar. Vi vet alla att det kan vara lite svårt att få in golfbollen ordentligt på green från kanten med en wedge. Man måste träffa den ordentligt för att få en fin båge och en korrekt riktning. För att lösa detta kommer en Chipper in i bilden. Med en chipper är det mycket lättare att spela bollen på green i en fin båge, där chippern är något mer förlåtande än en wedge.

Hur fungerar en chipper?

Istället för att använda en wedge för att göra slag från kanten av green kan en chipper vara en riktigt bra satsning. Det smarta med en Chipper är att den är något mer förlåtande, och du kan lättare slå bollen rent och få den åt rätt håll. En chipper är väldigt lik en putter, men bara med en brantare träffyta för att få upp bollen i luften i en liten båge. Det kan hjälpa dig att komma närmare pinnen och därför göra färre puttar.

Lazy loading test image

Vad ska jag tänka på innan jag köper en chipper?

En flishugg är ett riktigt smart verktyg att ha i bagaran. En chipper kan enkelt göra den sista skillnaden genom att lägga in från kanten av green. Det är dock en ersättning för en wedge, då man även kan chippa med en wedge, men det är bara lite svårare. Man får dessutom bara ha 14 järn, klubbor och så vidare i bagaran, så man får bestämma sig om det finns plats för en chipper i bagaran.

Lazy loading test image

Märken och modeller

Hos oss fokuserar vi på att ha det bästa av det bästa, och produkter som passar alla golfare. Detta gäller även våra marker. Vi har chipper av märkena Spalding och Wilson. Vi kan erbjuda både en chipper för dig som är vänsterhänt och det finns även chipper för kvinnor.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark