4.3 Trustpilot
Gratis byte

El golfvagnar

Om du börjar tröttna på att anstränga dig för att pusha din golfbvagnar är en elektrisk golfvagnar en riktigt bra idé. Det kräver mycket mindre ansträngning att gå med, och du kan koncentrera dig på att lägga energi på golf istället.

Lazy loading test image

Varför ska jag köpa en elektrisk golfvagn?

Elektriska golfvagnar är några extremt trevliga golfvagnar att ha. Elektriska golfvagnar är perfekta för dig som inte orkar så mycket att trycka en golfvagnar med 100% egen kraft genom 18 hål. Det kommer att få dig att orka spela seriöst, alla 18 hål. En elektrisk golfvagmar är också generellt sett bara en trevlig sak att ha, eftersom det kan göra en tur till banan mycket lättare.

Fördelar med elektriska golfvagnar kontra vanliga golfvagnar

Elektriska golfvagnar kan ha många smarta funktioner som en vanlig golfvagnar vanligtvis inte har. En elektrisk golfvagnar har naturligtvis en motor som gör att den kan köra utan att manuellt skjutas framåt. Det belastar kroppen mindre och speciellt uppförsbacke är det en stor fördel.

Lazy loading test image

EBS broms

Många elektriska golfvagnar är utrustade med EBS-bromsar. EBS-bromsar gör att den elektriska golfvagnar bromsar automatiskt vid nedförskörning. Då rullar inte vagnen ifrån dig, och du behöver inte anstränga dig på samma sätt för att hålla tillbaka vagnen. Det är en smart teknik som kan gynna många golfare.

Lazy loading test image

Fjärrkontrollen

Vissa elektriska golfvagnar har blivit så tekniska att man kan styra dem med en fjärrkontroll. Det gör att du kan köra runt med din vagn, utan att själv styra den från handtaget på den elektriska golfvagnar. Vissa modeller har också en funktion som kallas "följ mig". Det betyder att du kan trycka på follow me, på fjärrkontrollen, och sedan följer den elektriska golfvagnar efter dig. På så sätt behöver du inte styra och vända själv. Om en vagn kan fjärrstyras så ligger den under produkten.

Märken

Vi har ett brett urval av läckra elektriska golfvagnar för dig på denna sida. Vi strävar efter att hitta det bästa av det bästa för våra kunder. Vi strävar efter hög kvalitet och funktionalitet. Vi har bland annat varumärken som Wydale, Powakaddy, och MGI. Vi kan försäkra dig om att det är en av de bästa du kan hitta.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark