4.3 Trustpilot
Gratis byte

Fairwayklubbar

Letar du efter en ny fairwayklubb hittar du ett stort utbud på denna sida. Vi har från många av de stora märkena på marknaden som Callaway, Ping, Wilson och Taylormade. Oavsett om du är ny eller erfaren golfspelare.

Lazy loading test image

Ett bra verktyg

Fairway wooden är ett bra verktyg att ha i väskan som erbjuder många alternativ för ditt spel. Riktigt bra för transportspel från fairway där man har långt till green och bara behöver kliva av. Många använder också sitt virke på smala utslagsplatser, då det för många är lättare att kontrollera än sin driver eller om man är rädd för att slå för långt med driveren. Det är också användbart istället för ett långt järn som ett 2, 3 eller 4 järn, eftersom det är lättare att komma i luften och slå med än dessa järn för de flesta, men är såklart i slutändan en personlig preferens.

Välj rätt

Beroende på behov och smak finns det lite olika woods. Fairwayklubben kommer efter din driver. De finns vanligtvis i en 3', 5' eller 7' klubb och, beroende på modell, kommer de i varierande loft som vanligtvis är mellan 14-24 grader. Som allt annat i din bag kommer de även med olika typer av skaft i form av flex A-flex, regular, stiff och x-stiff. Det beror på vilken svänghastighet du har vilken du ska välja här. Men ofta samma som antingen din Driver eller järnset.

Lazy loading test image

Vad gör en fairwayklubb?

När du bara behöver gå långt fram mot green så är en fairwayklubba typiskt sett det vapnet du använder bagan. Om du tänker på golfklubbor är det också typiskt fairwayklubbor som många kommer att tänka på. Den är också bra på smala utslagsplatser då många har lättare att kontrollera den än driveren. Därför är denna typ av golfklubba en riktigt bra idé att överväga om man ska skaffa. Du kan även läsa mer om fairwayklubbor under fairwayklubbor.

Lazy loading test image

Din egen kombination

Kombinera ditt golfset som du vill och kanske med mer än en fairwayklubba. Allt går med en 3:a och en 5:a och släpp sedan det långa järnet om du tycker det är lättare att styra med ditt wood, både i förhållande till riktningen och din avståndskontroll i skottet. Många använder dem också precis vid kanten av fairway, i semi-roughen, men när det kommer hela vägen ut i roughen kommer de flesta att gå på en hybridklubba, räddningsklubba, en utility eller vanligt järn.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark