4.3 Trustpilot
Gratis byte

golfbagar tillbehör

Det finns ett hav av tillbehör till din golfbag. Det kan vara allt från skydd till regn. På den här sidan kan vi erbjuda dig några av de läckra tillbehör som finns till golfbagar.

Lazy loading test image

Vilka tillbehör finns det?

Det finns en hel del tillbehör till golfbagar. Det finns också mycket mer än vad vi erbjuder. En accessoar tillverkas, allt från små prylar till funktionella saker. Vi har alla de mest normala sakerna som alla golfare kan behöva vid ett eller annat tillfälle.

Regn

Våra förmodligen mest populära tillbehör till golfbagar är regnskydd. Det är också de vi har mest för golfbagar. En regnrock kan vara väldigt användbar om det regnar mycket. Med en regnjacka kan du skydda din väska och allt annat som finns i väskan. Regnrockar är vanligtvis gjorda av plast för att hålla regnet borta till 100 %.

Lazy loading test image

Extra väska

Bland vårt sortiment i butiken kan vi även erbjuda förvaringsväskor. En förvaringsväska är en extra väska du kan ta med dig för att hålla koll på saker som golfskor, handskar, handduk, eller vad som passar dig bäst.

Lazy loading test image

Skydd

Tillbehör till golfbagar, kan även vara skydd för att sköta bagan. De flesta vill nog att bagar ska hålla så länge som möjligt. Med skydd för ryggen kan det säkert hjälpa mycket. Man kan bland annat få någon form av puder att lägga mellan bagan och vagnen där man spänner. Här kan du både få bättre passform för vagnen, men samtidigt undvika slitage på ryggen.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark