4.3 Trustpilot
Gratis byte

Grepps

Grepp kan mycket lätt bli ett väldigt underskattat verktyg inom golfsporten. Det får det inte vara. Grepp för putters, järn och klubbor är otroligt viktiga i ens golfspel.

Lazy loading test image

Varför är grepp så viktiga?

En av de viktigaste sakerna när man gör ett golfslag är att man har ett ordentligt grepp. Om dina grepp är helt slitna kan dina händer mycket lätt röra sig under slaget. På så sätt får du inte den punch du vill ha. Därför är det viktigt att byta grepp då och då, för att inte hamna i samma situation.

Finns det olika typer av grepp?

Det är viktigt att kontrollera om greppen du köper är lämpliga för det önskade syftet. Det finns grepp för putters samt klubbor och järn. Greppen är väldigt lika, men ett grepp för en putter är vanligtvis större och kan inte alltid passa ett järn.

Lazy loading test image

Utseende

Det coola med att köpa nya grepp till din putter, klubbor eller järn är att du också kan välja någon som kanske passar dig bättre än de ursprungliga. Både när man tänker på känslan när man har dem i handen, men också själva utseendet på grepp. Framför allt kan man få tag på putters med några coola motiv som dödens huvuden eller något annat.

Lazy loading test image

Märken

Vi har grepp från många bra märken så att du kan få just de grepp som passar dig och din stil bäst. Vi går alltid för det bästa. Vi har bland annat Super Stroke, Lamkin, och Odyssey.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark