4.3 Trustpilot
Gratis byte

GPS klockor

Om du vill öka ditt golfspel ännu mer och komma ner i handikapp. Kan en GPS-klocka vara en superbra idé att skaffa.

Lazy loading test image

Varför ha en GPS-klocka?

En GPS-klocka kan vara en riktigt bra idé att ha om du vill bli ännu bättre på golf. GPS-klockor har utvecklats avsevärt under de senaste åren och fungerar nästan som en caddie idag. En GPS-klocka kan berätta hur långt det är till antingen bunkern, vattnet eller hålet. Det kan också hjälpa dig med vilket järn du ska använda i vilken situation, beroende på hur långt det är till hålet och hur banan ser ut. Den räknar också upp alla dina slag och puttar åt dig. Det kan inte bli mycket lättare.

Spår på GPS-klockor

Nästan alla golfbanor i världen finns i GPS-klockornas mjukvara. Allt du behöver göra är att välja vilken bana du vill spela på. Efter det har den all information om banan den behöver använda. Längder, hinder med mera. Allt du behöver göra är att säga var flaggan är på green.

Lazy loading test image

Själva klockorna

Även om GPS-klockorna är golfklockor så fungerar de fortfarande på exakt samma sätt som så många andra smartklockor. Du kan fortfarande se vad klockan är och använda en massa coola prylar som följer med varje klocka. Det kan vara bland annat kalendern, vädret, eller något helt annat.

Lazy loading test image

Garmin klockor

Det ledande varumärket inom GPS-klockor för golf är Garmin. Garmins klockor ligger både längst i funktionalitet, men även i utseende och mjukvara. Med en Garmin-klocka är du säker på att ha alla kurser på din klocka, och du kan även, om du har appen, ställa in din klocka precis efter dina önskemål.

Märken

Vi strävar alltid efter att ha det bästa på denna sida. Det måste fungera och vara nyttigt. Baserat på detta kan du inte gå förbi Garmin, som tidigare nämnts. Deras klockor är de bästa du kan hitta på marknaden. Den är både hållbar, men också bara supersmart.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark