4.3 Trustpilot
Gratis byte

Herr Golfskor

Golfskor för män kan vara en riktigt bra idé att skaffa. Golfskor för män är en riktigt bra idé att ha om du vill ha en bra tur på golfbanan.

Lazy loading test image

Är golfskor för män viktiga?

Golfskor för män är nog det näst viktigaste att ha koll på förutom golfutrustningen såklart. Golfskor för män är designade för att klara avståndet, förbättra svingbalansen, låta dina fötter andas och hålla dem torra. Så ja, golfskor för män är väldigt viktiga. Du får en bättre känsla för underlaget i din sving, då du har bättre balans. På så sätt kan du optimera dina slag. Samtidigt går du också mycket när du spelar golf. Golfskor är gjorda för att gå mycket i och samtidigt vara väldigt andningsbara.

Golfskor i läder

Golfskor för män kan tillverkas i flera olika material. Det kan bl.a. vara läder. Fördelen med att välja en golfsko i läder för män är att den är extremt bekväm att ha på sig. Lädret formar sig efter foten och ger dig en mer anpassad stövel/sko. Läder är också mycket andningsbart så att dina fötter inte blir för varma, och det är dessutom extremt slitstarkt.

Lazy loading test image

Hur länge håller läder?

Får lädret rätt behandling kan det hålla i många år och det kan även hålla dina fötter torra när det vaxat ordentligt eller om de har ett Gore-Tex-membran. Nackdelen med läder är att det är dyrare och kräver därför mer underhåll. För att en läderkänga ska vara vattentät och hållbar krävs att den har behandlats med bivax eller att den redan har ett membran. Men då får du också en fantastisk herrgolfsko.

Lazy loading test image

Golfskor för män i TPU/mikrofiber

När du väljer ett syntetmaterial till dina golfskor för herr får du ofta en vattentät sko. Samtidigt är dessa vanligtvis något billigare än en golfsko i läder. Nackdelen med dessa är att de inte formar sig efter foten på samma sätt som läder och det kan vara svårare att få bort värmen.

Hybrid eller med spikar?

Det finns två typer av golfskor för män, hybrid och spetsiga. Hybrid är väldigt lik en helt vanlig herrsko, och kan även enkelt användas som sådan. En golfsko för män med piggar har piggar under foten, och säkerställer ett bra grepp på golfbanan. Det är dock väldigt olika vad folk föredrar. Många gillar inte att leka med broddar, medan omvänt många inte kan leka med annat än spikar. När du köper med broddar är det också nödvändigt att byta dem då och då.

Våra märken

Vi har ett mycket brett urval av golfskor för män på denna sida. Vi går alltid efter det bästa i bästa kvalitet. Vi har provat dem alla på oss själva och kan försäkra dig om att det finns en sko som passar alla. Vi har märken som Ecco, Footjoy, Adidas och många fler att erbjuda.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark