4.3 Trustpilot
Gratis byte

Elektronik

Golfspelet har utvecklats mycket under de senaste åren. Mer och mer elektronik har kommit in i bilden för att förbättra sig på planen. Självklart erbjuder vi mycket snygg elektronik som kan hjälpa till att minska handikappet ytterligare.

Lazy loading test image

Elektronik för golf

Allt eftersom tiden har gått har mycket mer elektronik kommit in i sportens värld. Det gäller även golf. Elektroniken har blivit ett verktyg för att förbättra hans spel ännu mer, och hjälpa till att fatta rätt beslut på planen. Den mest kända elektroniken i golfvärlden är GPS-klockor, GPS:er och avståndsmätare.

GPS klockor

En väldigt vanlig sak i golfvärlden de senaste åren är en GPS-klocka. En GPS-klocka är en helt vanlig smartklocka, men med sin styrka på golfbanan. En golfklocka kan göra allt en vanlig klocka ska kunna, men när du är på golfbanan är den din bästa vän. En GPS-klocka har nästan varje kurs i världen i sitt system. Sedan när du spelar hjälper klockan dig med allt du behöver veta. Den kan berätta hur långt det är till tappen eller bunkern till exempel, den kan räkna dina slag och puttar åt dig, och mycket, mycket mer. När väl de flesta har haft en golfklocka kan de inte leva utan den.

Lazy loading test image

Garmin

Marknadsledande inom GPS-klockor och GPS för golf är Garmin. De fortsätter att utveckla nya versioner och modeller av sina revolutionerande klockor och GPS:er. Du kan säkert köpa en Garmin-klocka som kan göra precis vad du behöver.

Lazy loading test image

Avståndsmätare

För att ytterligare uppgradera ditt golfspel kan en avståndsmätare vara en riktigt bra idé. Den kan berätta hur långt det är till en punkt, och därmed kan du med säkerhet veta vilket järn eller klubba du ska använda för ditt nästa slag. Dessa golfkikare har vanligtvis ett avstånd på +/- 500 meter, samt en precision på en halv till en hel meter. De fungerar genom att sända ut en laserstråle som reflekteras av föremålet, och de kan därför berätta hur långt bort det är. En avståndsmätare ger dig därför en exakt bild av hur långt du måste träffa, och kan därmed hjälpa dig att öka ditt handikapp.

Märken

Inom elektronik går vi efter de ledande på marknaden, för att ha allt som är aktuellt. Därför kommer mycket av vår elektronik från märkena Garmin, Zoom och Bushnell.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark