4.3 Trustpilot
Gratis byte

Headcover

För att skydda dina klubbor och skogar kan det vara en bra idé att skaffa headcovers. Headcovers hjälper också till att pryda din rygg lite extra ute på planen.

Lazy loading test image

Varför använda headcover?

Det finns inget värre än att dina klubbor och skogar blir repade eller står och blir helt fuktiga. Mycket kan hända med chefen för ens klubbar och skog under en tur på banan, eller helt enkelt när den är hemma. Här kan ett headcover vara en riktigt bra idé att införskaffa. Det skyddar klubbhuvudet samtidigt som det förskönar din rygg. Så om du vill att livslängden på dina klubbor och skogar ska vara längre, kan huvudskydd vara smart.

Hur kan headcovers se ut?

Headcovers har också andra funktioner än att bara skydda klubbhuvudet på dina klubbar och skogar. Ett headcover hjälper också till att uttrycka dig själv som golfspelare och dekorera väskan. Många har några personliga berättelser knutna till sina headcover, medan andra bara tycker att en headcover är cool eller söt. Ett headcover kan bland annat vara olika djur. Det finns dock även helt neutrala headcover, som inte representerar något speciellt, utan ska skydda klubbhuvudet.

Lazy loading test image

Vad ska jag välja?

Det är helt upp till dig vad du tycker är snyggast eller coolast, att ha som headcover. Det kan vara så att man mest är inne på det smarta neutrala, eller det lite vildare med ett djur eller något annat. Det är dock viktigt att se till att du köper rätt storlek på headcovers efter vilken klubba eller trä den är till för. Alla headcovers är inte lämpliga för alla klubbor och woods.

Lazy loading test image

Märken

Det finns många olika företag som tillverkar headcover för klubbor och woods. På den här sidan har vi många huvudtäcken som ska föreställa djur. De är från märket Daphnes. Vi har bland annat ett lejonheadcover och ett zebraheadcover. De mer neutrala headcovers tillverkas vanligtvis också av tillverkare av klubbor och woods. Det finns också några klubbor och woods med headcovers redan inkluderade.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark