4.3 Trustpilot
Gratis byte

Hybrid

Hybridklubban är det perfekta vapnet för att öka ditt spel på golfbanan. Med den geniala mixen av ett järn och den klassiska fairwayklubban kan du få mer höjd på dina långskott.

Lazy loading test image

Vad är en hybridklubb?

Enkelt uttryckt är en hybridklubba korsningen mellan en fairwayklubba och ett golfjärn. Resultatet av detta blir sedan hybridklubben. Hybridklubban är gjord för att ersätta de långa järnen i ryggen, som 3- och 4-järnet. Det smarta med hybridklubban är att den gör det lättare att slå golfbollen på svåra ställen, som rough och bunkrar. På fairway och utanför tee kommer även hybridklubban att vara optimal.

Vad är fördelen med en hybridklubb?

En hybridklubba är som sagt en blandning mellan golfjärnet och fairwayklubban. Hybridklubban är väldigt förlåtande och lätt att komma högt upp i luften. På så sätt rullar bollen inte lika långt när den landar, som till exempel vid långa låga skott. Detta gör det lättare för dig att ta dig på green på långt håll med hybridklubban också. Det är en något mer mångsidig klubb då den nästan är två i en. Den kan användas nästan var som helst på banan, men inte som putter.

Lazy loading test image

Hur är hybridklubben byggd?

Konstruktionen av hybridklubben är absolut nödvändig för syftet med hybridklubben. Hybridklubban är som sagt gjord för att ersätta de långa järnen i ryggen. Alla vet att de har problem med att få upp bollen i luften med de långa järnen. Hybridklubbans huvud är större och du kan därför placera vikten i huvudet längre bak. På så sätt hjälper hybridklubban dig att få höjd på dina skott. Hybridklubban har även ett kortare skaft vilket gör den lättare att hantera. Kombinationen av ett kortare skaft och ett större klubbhuvud gör också hybridklubban lättare att slå från roughen.

Lazy loading test image

Hur vet jag vilken jag ska välja?

När du behöver få tag i din första hybridklubba är det oftast antingen 3- eller 4-järnet som du byter ut i väskan. Men vilken hybridklubba passar istället för 3- eller 4-järnet? Det är faktiskt ganska enkelt. Det är nästan alltid på huvudet eller skaftet på hybridklubban. Det står också i produktbeskrivningen på denna sida. Om inte kan du också ringa eller skriva till vår support, de står redo att guida dig. Du kan också enkelt ha flera hybridklubbor i väskan, så det finns inget som håller dig tillbaka.

Märken

Vi strävar alltid efter att ha det bästa sortimentet i lager. Vi strävar efter att ha något för alla typer av spelare, så att alla kan hitta något som passar dem perfekt. Vi testar vår utrustning själva så vi har bara det bästa för dig. När det kommer till hybridklubbor har vi klubbor från bland annat Taylormade, Wilson och Ping.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark