4.3 Trustpilot
Gratis byte

Juniorset

Ett juniorset är för den yngre nya golfaren. Den är avsedd för unga spelare och är också ett mycket bra startset. Den är dessutom billig, vilket är smart då en golfare från runt 5-8 års ålder inte behöver samma utrustning som äldre spelare.

Lazy loading test image

Vem behöver ett juniorset?

Ett juniorset är ett mindre golfset som är perfekt för den yngre spelaren. Åldern som ett juniorkit vanligtvis passar är 5 till cirka 8 eller 9 år. Det som är bra med setet är att barnet kan hantera sin bagar och utrustning själv, eftersom storleken på den passar dem.

Vad ska ett juniorset innehålla?

När du köper ett juniorset får du några nödvändigheter för att spela golf, om inget annat anges på produkten. Juniorsetet kommer att innehålla en bagar med golfjärn, putter och klubba. Du behöver inte mer för att spela golf och med den utrustningen blir det också roligt att spela golf för barn.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Vad ska man ha förutom ett juniorset?

I grund och botten behöver du ingen annan utrustning än golfbollar och ett juniorset för att börja spela golf. Å andra sidan kan du lägga till saker till setet om du behöver det. En bra idé är att investera i några golfhandskar så att du får ett bättre grepp. Dessutom kan du lägga till några golfskor så att du står bättre. Vill du dessutom ha lite bekväma och snygga kläder så kan detta givetvis även läggas till.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark