4.3 Trustpilot
Gratis byte

Golf Starter Set

Är du ny på golf? Och har du inte skaffat din egen utrustning än? Då kan ett startkit mycket väl vara något för dig. Det är inte dyrt, och du kan enkelt komma igång med din egen.

Lazy loading test image

Varför köpa ett startpaket?

Det finns många fördelar med att köpa ett nybörjarset när du är ny på golf. För det första är det bara skönt att ha ett eget golfset, istället för att hela tiden låna av en kompis eller av klubben. Dessutom blir ditt spel också mycket bättre genom att ha ett eget. Genom att ha ett eget nybörjarset lär du känna dina järn och klubbor, och kan på så sätt få igång ett mer stabilt spel. Om du fortsätter att låna riskerar du att få olika järn då och då, och det är ingen fördel.

Vad är vanligtvis i ett startpaket?

När du köper ett startpaket finns det några saker som vanligtvis kommer att inkluderas. För att du ska kunna bära runt dina klubbor och golfjärn måste du självklart ha en bagar med dig. Efter detta kommer järn, putters och klubbor. Det är olika hur många av varje sort det finns och vilka sorter det finns. Det kan också finnas extrautrustning, såsom tees, överdrag eller andra föremål.

Lazy loading test image

Fördelar med ett startpaket

Ett nybörjarset är ett perfekt set för dig som precis blivit kär i golf. Om du har hyrt en bag på den lokala klubben och inte kan sluta spela. Om det är du skulle ett startpaket vara en bra idé. Ett nybörjarset är ett billigt golfset som innehåller en bag, järn, putters och klubbor. Det finns allt du behöver. Ett golfset är också mycket bättre än att hyra en bag hela tiden. Med ett nybörjarset är du säker på att använda samma utrustning hela tiden, och därmed redan förbättra dig.

Lazy loading test image

Startset vs. vanligt set?

Det finns fördelar och nackdelar med båda. Därför är det viktigt att du gör upp med dig själv vad det är du är ute efter när du ska spela golf. Typiskt är det lätt att ta reda på, för om du är nybörjare är ett nybörjarkit så klart självklart. Däremot vet du att du vill spela mycket och därför också utvecklas snabbt. Är det viktigt att fundera på om det vore bättre att köpa ett dyrare set från början som man kan utveckla på. Startsatser är dock både enkla och billiga att använda i början och efter det kan du kontinuerligt uppgradera de delar du vill ha.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark