4.3 Trustpilot
Gratis byte

Shorts & kjolar för kvinnor

Vi har mycket att välja på när det kommer till shorts och kjolar för kvinnor.

Lazy loading test image

Varför bära shorts och kjol på golf?

Det är ingen hemlighet att det är roligast att spela golf när solen står högt och det är skönt och varmt. Fåglarna kvittrar och det finns inte en vindfläkt. Dagar som dessa kan dock normala långa golfbyxor sättas på prov. Det kan väldigt snabbt bli varmt för benen och lite äckligt. Det är därför golfshorts och golfkjolar är riktigt smarta. Det ger lite mer luft till benen, så det blir inte så varmt. De har samma funktion som golfbyxor, bara kortare och bättre för de varma dagarna.

Vad kan jag förvänta mig av golfshorts och kjolar?

Golfshorts och kjolar för kvinnor är ungefär samma sak som golfbyxor för kvinnor. De kan göra samma sak och har många av samma specifikationer. Den stora skillnaden är dock att shorts och kjolar inte är långa, och du blir därför inte lika het. Utöver det är det exakt samma specifikationer. De har vanligtvis resår vid bältet och fickor för att hålla t-shirten och handskarna på plats. De är också vanligtvis svettavvisande och vattenavvisande.

Lazy loading test image

Moden

Golfshorts och golfshorts för kvinnor ändrar ständigt sitt utseende. Modet för kvinnors shorts och kjolar är aldrig detsamma två år i rad. Därför är det också viktigt för oss att vi ständigt är uppdaterade med vad vi har i vår butik. Vi har alltid det nyaste och smartaste på marknaden, men också helt enkelt de enkla och tidlösa, vackra kläderna.

Lazy loading test image

Kvalitet

På Golf-Sale siktar vi bara på bästa kvalitet i shorts och kjolar för golf. Generellt är golfshorts och -kjolar för dam också av mycket bra kvalitet då de ska kunna hålla länge.

Våra märken

Vi har ett brett utbud av golfshorts och golfkjolar för kvinnor på denna sida. Vi strävar efter att ha det bästa av det bästa i alla prisklasser. Vi har inget i vårt sortiment som vi inte går in på själva. Vi har golfshorts och -kjolar från de läckra golfmärkena Backtee, Nike, Under Armour och Röhnisch.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark