4.3 Trustpilot
Gratis byte

Dambälten

Om dina byxor bara är lite för stora i livet, och du hela tiden måste anpassa dem, kan ett dambälte vara en bra idé. Här på Golf-Rea har vi olika bälten för dam från Backtee, FjällRäven, eller Under Armour.

Lazy loading test image

Materialet i ett dambälte

Bälten för kvinnor kan vara gjorda av olika material. Det är väldigt individuellt vad olika damer föredrar i sitt bälte. Ett dambälte kan till exempel vara av canvas eller läder. Men som sagt, det gäller bara att hitta det man tycker ser bra ut och är bekvämt. Ett bälte för kvinnor kan också göras av töjbart material, så det är bättre att sporta i det.

Finns det olika storlekar?

Du kan få dambälten i olika storlekar eller längder som man säger. Det är viktigt att veta hur stor du är i midjan för att veta vilken längd du ska ha på ditt dambälte.Det står skrivet under vart och ett av våra bälten vilken längd bältet är.

Lazy loading test image

Bältesspännen

Det finns många olika bältesspännen, som var och en har sina egna fördelar. Vissa bälten har praktiskt taget inget spänne, vilket ger ett mer diskret bälte som man knappt märker. Vill du däremot ha en mer klassisk look med en stor golflogga på framsidan kan du även få bälten som har detta.

Lazy loading test image

Varför använda ett bälte?

Det finns många fördelar med att använda ett bälte till dina golfbyxor eller golfshorts. En av fördelarna är att du alltid kan behålla byxorna eller shortsen uppe. Samtidigt ger bältet en cool look och ett bra uttryck i golfspelet. Vilken färg du väljer är helt upp till dig. Det har ofta varit många golfare som svurit vid ett vitt bälte. Det är dock väldigt individuellt om man vill ha ett mer synligt vitt bälte eller om man hellre vill ha ett lite mer diskret svart bälte.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark