4.3 Trustpilot
Gratis byte

Dambyxor

Vill du ha ett par dambyxor som är precis gjorda för att spela golf i, så att din prestation är på topp. Samtidigt är du en del av golftrenden och ser ut som ett proffs, då har du kommit rätt!

Lazy loading test image

Varför bära golfbyxor för kvinnor?

Det finns flera argument för att satsa på ett par golfbyxor för damer. För det första är golfbyxor för dam designade för att spela golf i. Därmed är golfbyxor också de optimala byxorna att spela i. Du kan inte heller undvika att du typiskt sett vill se ut som en golfare och vara med på modet. Detta uppnås enklast med ett par golfbyxor för damer. Golfbyxor är också oftast svettavvisande, vattenavvisande och med funktioner som resår vid bältet och fickor så att t-shirten och handskarna hålls på plats. En del damgolfbyxor är smalare nedför benet, vilket kan vara en fördel så att byxorna inte fladdrar.

Golfbyxor för kvinnor vs vanliga byxor

Du kan lätt spela golf i ett par vanliga dambyxor, men det är inte alls lika optimalt. Du kommer att få en mycket bättre och bekvämare runda på banan om du använder damgolfbyxor. Till exempel om du spelar i ett par jeans. De kan mycket lätt vara stela och inte så smidiga. De kan mycket enkelt och snabbt påverka dina och slag och spela negativt. Om du däremot spelar med ett par golfbyxor för damer kommer du snabbt att känna den extra flexibiliteten i byxorna, vilket kommer att hjälpa dig mycket i ditt golfspel.

Lazy loading test image

Mode

Den stora fördelen med golfbyxor för kvinnor är också att de alltid är uppdaterade med det senaste modet. Modet förändras ständigt i golfvärlden, och det kontrolleras vanligtvis av professionella golfare med hjälp av sina sponsorer. Golfbyxor för kvinnor har förändrats mycket över tid, både i formen, men även i trycket. Vi följer hela tiden modet noga, för att kunna erbjuda dig det nyaste och smartaste.

Lazy loading test image

Kvalitet

Kvaliteten på våra golfbyxor för dam är helt i toppklass. Golfbyxor för damer är generellt sett väldigt slitstarka, då de måste klara vad som helst ute på golfbanan. De flesta byxor är gjorda av polyester och elastan.

Våra märken

Som tidigare nämnt försöker vi alltid vara uppdaterade på de senaste damgolfbyxorna. Därför betyder det också mycket för oss att ha rätt märken som gör de coolaste, men också de bästa golfbyxorna för kvinnor. Vi säljer bland annat Under Armour, Footjoy, Alberto, och många fler fina märken.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark