4.3 Trustpilot
Gratis byte

Golfhandskar til kvinna

För att skydda händerna från blåsor och ömhet kan en golfhandske för damer vara en riktigt bra idé. Golfhandskar för kvinnor ökar också ditt grepp på strykjärnet för ett bättre grepp.

Lazy loading test image

Vad är viktigt?

Golfhandsken ska vara lagom, sitta rätt, kännas rätt och vara slitstark. När du provar golfhandsken för första gången måste den sitta bra. Det borde nästan vara så att man tänker, den här - den är för liten. Handsken ger sig så fort du börjar använda den. Den formar sig efter din hand. Golfhandskarna för kvinnor idag är så sköna att ha på sig att det skulle kännas helt fel att inte ha dem på sig när man spelar. Ett bra tips är att ta av sig damvanten mellan slagen. Därmed håller handsken längre och handen får mer luft.

Materiale

Golfhandskar för kvinnor finns i väldigt olika material som vart och ett har sina fördelar. Golfhandskar för kvinnor är oftast gjorda av syntetmaterial eller läder. Var och en av dem har några fördelar och nackdelar, som vi kommer in på här.

Lazy loading test image

Syntetisk

Syntetmaterial har fördelen att det ofta är mycket vattentåligt. Dessutom är de ofta billigare än läderhandskar och håller längre. Nackdelen med en syntetisk golfhandske för dam är att den inte sitter lika bra som en läderhandske, eftersom den inte formar sig efter handen på samma sätt. De har inte heller samma andningsförmåga som en läderhandske.

Lazy loading test image

Läder

Läder har fördelen att vara bekvämare. De sitter bättre på handen och ger efter designen. Golfhandskar för kvinnor i läder är också mycket andningsbara. Nackdelen med läder är att det håller kortare tid än syntet och är ofta dyrare.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark