4.3 Trustpilot
Gratis byte

Damkepsar

Om du har problem med att solen ofta kommer i ögonen och det påverkar ditt golfspel kan en damkeps, även kallad keps, vara en riktigt bra idé. Med en keps för dam kan du spela lättare utan att bli störd av solen.

Lazy loading test image

Varför bära en keps som kvinna?

Kepsar är superbra och för vissa helt oumbärliga på golfbanan. Kort sagt, en damkeps ser till att du inte får solen i ögonen och på så sätt kan du fortsätta fokusera. Samtidigt finns det en hel del andra små fördelar. Det kan till exempel vara att du kan hålla håret torrt om det börjar regna. Många använder även damkepsar som en del av en outfit. Det kanske inte är funktionen i fokus, utan stilen. Dessutom är det fortfarande ett plus att den skuggar solen.

Olika modeller

Det finns många olika modeller av kepsar för kvinnor. Det finns en modell som passar allas stil. De mest populära damkepsarna här på vår sida är den klassiska kepsen, en snapback och en sixpence. Vi erbjuder även hattar för kvinnor som är bättre under de kalla månaderna för att hålla öronen varma. En annan skillnad är förstås färgerna och designen som varierar beroende på modell och märke.

Lazy loading test image

Passa

När du köper en keps för kvinnor är det viktigt att du får den perfekta passformen, så att du orkar bära kepsen. Som tur är är de flesta damkepsar gjorda för att justeras runt omkretsen för att passa de flesta huvuden. Samtidigt är många kepsar gjorda för att passa sig själva efter formen på ditt huvud. På så sätt kommer din keps att sitta så bra som möjligt.

Lazy loading test image

Märken

Det finns många olika företag som tillverkar kepsar för kvinnor i golfvärlden. Du kan alltid använda damkepsar från märken som inte har något med golf att göra, men det är inte riktigt samma sak. Du vill också se ut som en riktig golfspelare. Vi har kepsar från alla de stora golfmärkena, så du kan köpa en damkeps från ditt favoritmärke. Vi har kepsar från Wilson, Taylormade, Nike och många fler.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark