4.3 Trustpilot
Gratis byte

Kvinnor regnkläder

Regnkläder för kvinnor är viktigt om du råkar ha en regnig dag ute på banan. Med regnkläder för kvinnor kan du hålla dig torr och ändå njuta av en bra runda. Vi erbjuder regnkläder från Galvin Green, Abacus, Backtee och Under Armour.

Lazy loading test image

Vad är viktigt när man köper regnkläder för kvinnor?

Först och främst är det såklart viktigt att regnstället kan hålla dig så torr som möjligt när molnen öppnar sig ovanför dig. En annan sak att fokusera mycket på när man väljer regnkläder för dam är passformen, och därmed även flexibiliteten. Det är viktigt att ha bra flexibilitet i damregnkläder, så att det inte ska störa och irritera dig under rundan och värst av allt under slagen. En annan viktig sak att tänka på är komforten hos damernas regnkläder. Återigen är det viktigt att det inte stör dig medan du bär det.

Funktionalitet

Det finns många olika preferenser bland människor för vad kvinnors regnkläder ska kunna och vad kvinnors regnkläder innehåller. Alla vill med största sannolikhet hålla sig torra när de har på sig regnkläder, men det finns många olika åsikter om hur många fickor och utrymme det ska finnas till exempel. På den här sidan kan du hitta precis det du behöver. Om det ska vara ett par regnbyxor med gott om plats för förvaring av nycklar mm. eller vad du nu letar efter.

Lazy loading test image

Varför köpa regnkläder för kvinnor?

Om du inte kan få nog av att spela golf och du inte kan få händerna från hur coolt det är. Så oroa dig inte, du är inte ensam!! Vi vet precis hur du känner. Du vill bara gå på golfbanan, varje dag. Tyvärr lever vi i ett land där vädret kan vara väldigt omväxlande och utmanande. Så du stoppas av regnet. Om du har några ordentliga regnkläder är detta inte längre ett problem för dig. Du kan åka oavsett väder och ändå få ut det mesta av din resa. Som ett extra plus är att spela i regnet också bra träning, så det finns inga ursäkter.

Lazy loading test image

Våra märken

Vi letar alltid efter att hitta de bästa regnkläderna för kvinnor på marknaden. Det är viktigt för oss att alla produkter är av god kvalitet och uppfyller våra krav. Vi har därför valt ut märken som Backtee, Nike, Abacus, Footjoy etc. för att säkerställa ett brett urval av dam regnkläder av högsta kvalitet för golf.

Design

När du köper regnkläder för kvinnor fokuserar du naturligtvis på komfort och kvalitet. Det är också det viktigaste när man ska skaffa något nytt, men man vill också se lite smart ut. Modet för hur man ser ut på en golfbana förändras ständigt. Det gäller även damregnkläder. Det kommer alltid nya färger eller mönster inom mode. Vi har alltid fingret på pulsen och följer noga så att vi alltid kan ha de nyaste och smartaste produkterna på lager.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark