4.3 Trustpilot
Gratis byte

Kvinna strumpor

Det är alltid en bra idé att bära ett par ordentliga damstrumpor. Detta gäller även när man spelar golf. Det ska finnas bra andningsförmåga i sockorna, och de ska även vara sköna att ha på sig.

Lazy loading test image

Varför använda golfstrumpor för kvinnor?

Golfstrumpor för kvinnor är på många sätt inte bara en vanlig strumpa. Damgolfstrumpor är viktiga i ditt golfspel, eftersom dina fötter är en mycket stor del av din sving. Golfstrumpor sitter närmare foten, och irriterar därmed mindre nere i skon. När du bär golfstrumpor för kvinnor som passar dig kommer du säkert att få en bekvämare åktur också.

Vad är viktigt med golfstrumpor för kvinnor?

Det är inte så stor skillnad mellan damgolfstrumpor och vanliga löparstrumpor för dam. Strumporna ska sitta bra på foten så att de inte stör dig när du spelar golf. Samtidigt är det viktigt att sockorna är svetttransporterande så att du kan bli av med värmen.

Lazy loading test image

Modeller

Golfstrumpor för dam finns i flera olika modeller. Var och en har sin egen fördel, beroende på vädret. Det finns ankelstrumpor, vanliga strumpor och långa strumpor. Ankelstrumpor kan vara väldigt sköna på sommaren, när det är varmare och man inte behöver en så stor damstrumpa. De vanliga damstrumpor kan bäras året runt, då de kan vara effektiva både när det är varmt och när det är kallt. De långa sockorna för dam är mer för dig som lätt fryser tårna på vintern.

Lazy loading test image

Märken

En golfstrumpa för dam måste göras rätt, annars kan du lika gärna köpa en vanlig strumpa. Därför har vi också bara damstrumpor från de bästa på marknaden. Vi väljer själva ut modellerna så att vi kan erbjuda dig det allra bästa. Vi kan erbjuda strumpor från märken som Falke, Backtee och många fler.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark