4.3 Trustpilot
Gratis byte

Kvinna underkläder

Damunderkläder är en viktig resurs för ett bra spel under de kallare dagarna. Fryser man kan man väldigt lätt tappa koncentrationen och därmed spela sämre. Därför har vi såklart även herrunderkläder till dig på denna sida.

Lazy loading test image

Varför varma underkläder för kvinnor?

Varma damunderkläder är ett viktigt plagg under de kallare dagarna. När det är så kallt att det inte räcker med en skjorta eller pikétröja blir ett damunderställ perfekt att ha under. Underkläderna blir ett extra lager, så du behöver inte ha en stor jacka på dig. En stor jacka kan förstöra din rörlighet, och därmed din sving.

Vad ska damunderkläder kunna?

Underkläder för kvinnor ska först och främst vara sköna och varma. Den ska helst kunna förhindra att du fryser. Det är också viktigt att damunderkläderna är svetttransporterande så att de förblir bekväma att ha på sig när man spelar golf. Det beror på hur mycket underkläder du behöver, beroende på väder, men mycket kalla dagar kan du använda merinokalsonger, långkalsonger och långkalsonger.

Lazy loading test image

Är det skillnad på underkläder för män och kvinnor?

Som kvinna har man ofta andra kriterier för underkläder än vad män har. Passformen för kvinnor och män är vanligtvis olika. På så sätt är damunderkläder speciellt gjorda för kvinnor och vice versa för män. Bland annat finns även överdelar för damer, som har utvecklats för golf med hög flexibilitet.

Lazy loading test image

Vad är viktigt att titta efter i damunderkläder?

Det finns många viktiga faktorer att titta på när man köper golfunderkläder för kvinnor. Det är också väldigt individuellt vad man prioriterar högst när man behöver nya damunderkläder till golfen. Några av de saker vi tycker är viktiga är stretch, värme och passform. Stretch är viktigt så att du har bra flexibilitet, värme är viktigt så att du inte fryser, och passformen är viktig för att det inte ska irritera.

Våre märken

Vi har damunderkläder från flera olika märken. Vi går alltid efter det bästa av det bästa, och det bygger också på denna princip att vi handplockar våra varor. Bland annat kan du få underkläder från märken som Falke, Helly Hansen, Under Armour och Smartwool.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark