4.3 Trustpilot
Gratis byte

Golfshorts herr

Shorts för män är nästan en oundviklig sak att inte ha i garderoben. När man spelar golf på sommaren kan det väldigt lätt bli varmt, och här är det otroligt skönt att kunna ta på sig ett par shorts istället för långa golfbyxor.

Lazy loading test image

Varför bära herrshorts på golf?

Det är ingen hemlighet att det är roligast att spela golf när solen står högt och det är skönt och varmt. Fåglarna kvittrar och det finns inte en vindfläkt. Dagar som dessa kan dock normala långa golfbyxor för män vara lite av ett test. Det kan väldigt snabbt bli varmt för benen och lite äckligt. Det är därför golfshorts för män är riktigt smarta. Det ger lite mer luft till benen, så det blir inte så varmt. De har samma funktion som golfbyxor för män, bara kortare och bättre för de varma dagarna.

Vad kan jag förvänta mig av golfshorts?

Golfshorts för män är ungefär detsamma som golfbyxor för män. De kan göra samma sak och har många av samma specifikationer. Den stora skillnaden är dock att shorts inte är långa, och du blir därför inte lika varm. Utöver det är det exakt samma specifikationer. De har vanligtvis resår vid bältet och fickor för att hålla t-shirten och handskarna på plats. De är också vanligtvis svettavvisande och vattenavvisande.

Lazy loading test image

Mode

Golfshorts för män ändrar ständigt sitt utseende. Modet för herrshorts är aldrig detsamma två år i rad. Därför är det också viktigt för oss att vi ständigt är uppdaterade med vad vi har i vår butik. Vi har alltid det nyaste och smartaste på marknaden, men också helt enkelt de enkla och tidlösa, vackra kläderna.

Lazy loading test image

Kvalitet

På Golf-Sale.se siktar vi endast på bästa kvalitet inom shorts för golf. Generellt är golfshorts för män också av mycket bra kvalitet då de ska kunna hålla länge.

Våra märken

Vi har ett brett utbud av golfshorts för män på denna sida. Vi strävar efter att ha det bästa av det bästa i alla prisklasser. Vi har inget i vårt sortiment som vi inte går in på själva. Vi har golfshorts från de läckra golfmärkena Nike, Under Armour och Oakley.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark