4.3 Trustpilot
Gratis byte

Herrstrumpor

Det är alltid en bra idé att ha på sig ett par ordentliga herrstrumpor. Detta gäller även när man spelar golf. Det ska finnas bra andningsförmåga i sockorna, och de ska även vara sköna att ha på sig.

Lazy loading test image

Varför använda golfstrumpor för män?

Golfstrumpor för män är på många sätt inte bara en vanlig strumpa. Golfstrumpor för män är viktiga i ditt golfspel, eftersom dina fötter är en mycket stor del av din sving. Golfstrumpor sitter närmare foten, och irriterar därmed mindre nere i skon. När du bär golfstrumpor för män som passar dig är du säker på att du får en bekvämare åktur också.

Vad är viktigt med golfstrumpor för män?

Det är inte så stor skillnad mellan herrgolfstrumpor och vanliga löparstrumpor för herr. Strumporna ska sitta bra på foten så att de inte stör dig när du spelar golf. Samtidigt är det viktigt att sockorna är svetttransporterande så att du kan bli av med värmen.

Lazy loading test image

Modeller

Golfstrumpor för män finns i flera olika modeller. Var och en har sin egen fördel, beroende på vädret. Det finns ankelstrumpor, vanliga strumpor och långa strumpor. Ankelstrumpor kan vara väldigt sköna på sommaren, när det är varmare och man inte behöver en så stor herrstrumpa. De vanliga herrstrumpor kan bäras året runt, då de kan vara effektiva både när det är varmt och när det är kallt. De långa sockorna för män är mer för dig som lätt fryser tårna på vintern.

Lazy loading test image

Märken

En golfstrumpa för män måste göras rätt, annars kan du lika gärna köpa en vanlig strumpa. Därför har vi också bara herrstrumpor från de bästa på marknaden. Vi väljer själva ut modellerna så att vi kan erbjuda dig det allra bästa. Vi kan erbjuda strumpor från märken som Falke, Backtee och många fler.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark