4.3 Trustpilot
Gratis byte

Paraplyer

Om du är ute och spelar golf och det börjar regna är det ganska irriterande om du inte har ett paraply som håller dig ganska torr. Vi har en massa paraplyer just för dig, från de snyggaste golfmärkena.

Lazy loading test image

När är det nödvändigt att ha ett paraply?

Som de flesta säkert vet använder man paraply när det regnar och så är det även inom golf. Paraplyer är trevliga att ha när himlen plötsligt öppnar sig ovanför dig. Men paraplyer används även för andra ändamål än att hålla sig torr när man spelar golf. Ofta sätter man paraplyet på sin golfbil så att det kan hålla det mesta av vagnen torr och det som finns på golfbilen, som scorekort eller liknande.

Hur sätter man ett paraply på vagnen?

När det regnar är det väldigt smart att ha paraplyet på vagnen, så att det också skyddar dina saker. Men du kommer också att behöva ha en paraplyhållare som du kan sätta på din golfbil. Om du inte har en paraplyhållare är det väldigt svårt att ha den på vagnen. Det blir också jobbigt att behöva lägga undan paraplyet helt under varje skott.

Lazy loading test image

Utseende

Paraplyer kan se väldigt olika ut beroende på vilket märke som designat dem. Vi har paraplyer i många olika färger, så du kan få ett paraply som passar dig och din vagn. De flesta är ganska enkla med sin logga på och sedan en färg.

Lazy loading test image

Märken

Vi har en mängd olika paraplyer från olika märken, beroende på vilket märke som passar dig bäst. Många golfare har ofta ett varumärke de föredrar att ha, som Titleist, Taylormade, Ping eller Callaway. Vi har ett brett urval av paraplyer, så du kan också hitta det perfekta för dig.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark