4.3 Trustpilot
Gratis byte

Peggar

Tees används för att höja bollen över marken när du ska ut på ett hål. Genom att lyfta bollen kan du enklare slå den med antingen din driver, ett järn, en hybrid eller en fairwayklubba. På så sätt kan du ge dina slag mer längd.

Lazy loading test image

Är peggar viktiga?

Du kan enkelt spela golf utan att använda tees. Du kan bara slå bollen från marken med dina järn, hybrid- eller fairwayklubbor. Men vill du ha mer längd på dina bollar är en tee viktig. Med en tee får du mer längd på dina skott och i längden kan du lättare komma ner i handikapp.

Olika sorters peggar

Det finns många olika typer av tees. En t-shirt kan vara i många olika material, men de är också gjorda för olika ändamål. Till exempel kan en t-shirt vara gjord av plast, trä eller till och med gummi.

Lazy loading test image

Vad använder jag de olika tees till?

Som nämnts ovan kan de olika tees tillverkas för olika ändamål. En gummi-t-shirt är till exempel inte gjord för att användas ute på banan utan snarare gjord för mattan på drivingrangen. Å andra sidan är en tee av plast och trä tänkt att användas på banan när du slår.

Lazy loading test image

Längder

En peggar kan ha många olika längder. Det beror mycket på vad du ska använda peggaran till och vilka dina personliga preferenser är. De flesta föredrar till exempel inte en kort tee när de ska slå ett hål med sin förare, utan snarare en längre. Istället skulle många vilja använda en kortare för att slå upp sin boll när du måste använda ett järn, men återigen är det helt upp till dina preferenser.

Märken

Vi har flera olika märken av peggar här i butiken och det är bara att välja vilka peggar som passar dig bäst. Vi har bl.a. varumärken som Lignum, Master och Pride.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark