4.3 Trustpilot
Gratis byte

Resefodral

Om du har turen att åka på golfsemester någonstans i världen kan ett reseskydd vara en riktigt bra idé att skaffa. Det kommer att göra hela reseprocessen enklare för dig.

Lazy loading test image

Varför ha ett reseskydd?

Ett reseskydd är en riktigt bra idé att ha om du ska ta med dig väskan på ett flyg. När man åker på bilsemester, eventuellt till de varma länderna i söder, flyger man ofta dit. När du ska ha med dig din golfbag kan den mycket lätt skadas under resan. Ett reseskydd är därför en riktigt bra idé. Det skyddar din golfbag under hela resan, men gör också bara väskan mycket lättare att hantera. Reseskydd finns även för golfbilar, så du kan även ta med dig golfbilen på semestern.

Vad är ett resefodral?

Ett reseskydd är skydd för din golfvagan och golfbag. Den kan tas med runt bagan och vagnen när du reser. Det skyddar bagan och vagnen från repor och stötar. Reseöverdrag görs vanligtvis som väskor så de är lätta att hantera, och du kan bära extra saker i reseöverdraget.

Lazy loading test image

Modeller

Det skiljer sig från modell till modell och hur skyddande de är. Det kan även vara skillnad på utrymme och om det finns extra plats för eventuella golfskor och liknande. Det finns många olika, och du måste försöka hitta den som uppfyller dina behov mest. Ett reseskydd kan även ha hjul så att du kan rulla bort det istället för att bära runt det.

Lazy loading test image

Märken

Vårt urval av reseskydd till golfvagnar och golfbagar är ett brett utbud av de bästa reseskydden på marknaden. Vi strävar efter att erbjuda det bästa och mest funktionella. Vi har därför varumärken som Big Max, Backtee och MGI.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark