4.3 Trustpilot
Gratis byte

Scorekort

För att räkna dina poäng är det ganska viktigt att hålla koll på styrkortet. Har man inte kontroll blir det svårt att komma ner till funktionsnedsättning ändå. Med en styrkortshållare kan du enklare hålla reda på styrkortet.

Lazy loading test image

Varför ha en scorekortholder?

En av de viktigaste sakerna om du vill gå ner i handikapp är att få tillräckligt med poäng. Har du inte koll på scorekortet är det långt till de låga handikapp. En scorekorthållare kan vara väldigt praktisk att ha för att alltid ha koll på poängen. Styrkortshållare är gjorda för att hålla ditt styrkort så att du inte behöver gräva upp det ur fickan hela tiden.

Hvordan fungere en scorekortholder?

Det är väldigt olika från styrkortsinnehavare till styrkortsinnehavare där de arbetar. Gemensamt för alla styrkortsinnehavare är dock att de är gjorda för att hålla koll på ditt styrkort när du är ute på golfbanan. Vissa styrkortshållare är gjorda för att fästa på golfbilen, och andra är bara en sorts mapp. Vissa är dessutom vattentäta och skyddar styrkortet extra, medan andra inte kan hålla allt vatten ute.

Lazy loading test image

Kvalitet

Det kan givetvis vara stor skillnad i kvaliteten på styrkortsinnehavare, men vi siktar alltid på att ha de mest funktionella och bästa styrkortsinnehavarna. Det är viktigt att en styrkortshållare tål alla typer av väder, så vi försäkrar dig om att våra produkter tål det de ska.

Lazy loading test image

Märken

Vi har styrkortshållare från en mängd olika märken. Så om du har ett favoritgolfmärke kan du ha tur att vi har en styrkortshållare från det. Som tidigare nämnt går vi efter att hitta de bästa och därför har vi bland annat från märkena Masters, Powakaddy och Wydale.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark