4.3 Trustpilot
Gratis byte

Spikes

Spikes är bra för att ge dig ett extra bra grepp på marken. Spikar sätts på ens golfskor under sulan. Du bör dock vara medveten om att inte alla golfskor kan ha spikar.

Lazy loading test image

Varför har du spikar?

Spikes kan vara en riktigt bra hjälp för att öka ditt grepp på banan och optimera dina golfslag. Spikar är fixerade i marken, men ger ändå rörelse i slaget. När du köper golfskor är det antingen med eller utan broddar. Om golfskon kan ha broddar kommer de även med broddar. Däremot kan spikar slitas ner och vara mer ett hinder än en fördel. Därför kan du köpa broddar utan skor, för att byta broddar på golfskon.

När är det dags att byta spikar?

Det kan vara svårt att veta när det är dags att byta dina spikar om du inte vet så mycket om det. Det finns dock mycket hjälp att ta reda på. Vanligtvis kan svaret hittas på själva nageln under foten. De flesta broddar är designade med ett märke eller liknande som visar när det är dags att byta broddar. Med våra spikar måste man till exempel leta efter ett c. När det yttersta blocket är borta är det dags för nya spikar.

Lazy loading test image

Hur väljer jag spikar?

När dina spikes är så slitna att det är dags att byta ut dem måste du få tag i nya spikar. Man kan tro att det måste vara några speciella, men så är det inte alls. De broddar vi har på denna sida passar alla golfskor med spikar. Om de inte passar alla så står det under produkten. Så det är bara att välja den du gillar bäst.

Lazy loading test image

Våra märken

Här på sajten fokuserar vi på att ha de bästa produkterna på marknaden. Det gäller även våra spikar. De ska kunna hålla länge och prestera optimalt. Vi har därför spikar från bland annat Champ för att uppfylla detta.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark