4.3 Trustpilot
Gratis byte

Träningstillbehör

Det kan ibland vara en bra idé att ha några verktyg som hjälper dig när du ska lära dig. På den här sidan hittar du en mängd träningstillbehör för att förbättra ditt golfspel.

Lazy loading test image

Vad kan träningstillbehör göra för mig?

Träningstillbehör för golf kan vara en riktigt bra idé att införskaffa om du vill höja din nivå. Med träningstillbehör kan du göra många övningar och lära dig på det sättet. Det kan också innebära att du kan träna din golf hemma och träna de dagar du inte har möjlighet att gå ut och spela.

Träningstillbehörtil putting

Några träningstillbehör som är väldigt populära är en puttmatta. Då kan du stå och träna ditt puttspel hemma i vardagsrummet eller var det nu passar. Det finns ett hav av olika puttmattor och det kan vara riktigt bra träning då puttning som bekant kan kosta många poäng i golf. Dessutom finns det smashpåsar som man kan slå sönder i. Detta säkerställer att bollen inte flyger in i grannens fönster, och du kan öva dina skott på det sättet. Andra träningstillbehör inkluderar ett chipmål. Den har ett litet hål där du kan slå bollen och på så sätt träna chipping.

Lazy loading test image

Träningstillbehör för chip

Vi säljer även träningstillbehör för din chipträning. Där har vi till exempel ett nät som du kan sätta ut på din gräsmatta och sedan försöka hugga in dina bollar i nätet. Träningsutrustning att träna med är skönt att ha hemma så att du alltid kan träna ditt golfspel.

Lazy loading test image

Träningstillbehör för hans drives

Självklart erbjuder vi även träningsutrustning för att optimera dina drives. Vi kan bland annat erbjuda en smashbag från Masters, som kan hjälpa dig att öka din svinghastighet, men samtidigt ändå slå rent.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark