4.3 Trustpilot
Gratis byte

Push vagnar

En skjutvagn är perfekt för att skjuta ryggen runt banan. Den är även för den som är fräsch och vill ha lite extra form genom att driva golfvagnan av egen kraft.

Lazy loading test image

Varför ska jag köpa en push-vagn?

Pushcarts är fina golfvagnan för dig som vill transportera din golfbag runt hela golfbanan under rundan. Jämfört med elvagnar är push-vagnar något billigare, men är också för de fräschare som kan gå långt även om man måste pressa några extra kilon. Sammantaget är en vagn ett supersnyggt alternativ för att enkelt transportera runt bagan under hela rundan.

3 eller 4 hjul?

Pushcars är gjorda med antingen 3 eller 4 hjul. 3 hjul tar mindre plats, där 4 hjul tar mer plats, men är å andra sidan mer stabila vid körning. Det populäraste är 3 hjul, men det är såklart upp till dig vad du tycker är lättast och vad golfvagnan ska klara av.

Lazy loading test image

Vilken sort ska jag köpa?

Det finns många saker du kan titta efter när du väljer golfvagnan. Det första man ska tänka på är förstås om man ska skaffa en el- eller push-vagn. Om du inte orkar eller tycker att det är för jobbigt att pressa dig själv bör du absolut skaffa en elvagn. Å andra sidan, om du inte har något emot att skjuta vagnen själv, och vill spara lite pengar där, bör du ha en skjutvagn. Efter det måste du ta reda på om du vill ha en med 3 eller 4 hjul och slutligen göra upp med dig själv hur mycket den rymmer.

Lazy loading test image

Märken

Vi går alltid efter det bästa på marknaden. Vi vill inte sälja något vi inte kan garantera till 100 %. Därför har vi även handplockat märken och modeller för att du ska få det bästa. Vi har en hel del modeller från bland annat Clicgear, Big Max och Bagboy.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark