4.3 Trustpilot
Gratis byte

Vagnbagar

För att du ska använda din golfvagnan på rätt sätt är det viktigt att din bagar passar till vagnen. Det är här vagnsbagar kommer in i bilden. Vagnbagar är lätta att ha på vagnen, men svåra att bära runt utan vagn.

Lazy loading test image

Varför behöver jag en vagnbagar?

En vagnbag är för dig som inte vill ha en bärbag. En vagnsbagar gör att du kan ha bagan på en vagn eller en caddie. Vagnbagar också vanligtvis större än bärbagar, eftersom de kan väga lite mer när de inte bärs. Det gör också att det blir lite mer plats bak i bilen, och volymen är större. Det är skönt och enkelt att bara köra runt med bagan, och alltid ha koll på dina järn och klubbor.

Rumsindelningar

En sak att titta efter när du letar efter en ny bagar är dess övre avdelare och indelningar. Det är väldigt olika från baksidan av vagn till baksidan av vagn, hur många fack de har. Vissa har 5-vägsindelningar medan andra vagnsbagar kan ha upp till 14. Det är väldigt mycket från person till person vad man vill, så man får gå efter sina preferenser.

Lazy loading test image

Toppavdelare

Der er også nogle vognbags, som har top-divider. Det betyde at der et hul til hvert jern, køller osv. Fordelen ved dette er at de ikke rasler sammen ned i baggen, og man har lidt mere system i det. Dog er det igen en personlig ting hvad man mest er til.

Lazy loading test image

Fickor

Vagnbagar har vanligtvis också många fickor för att kunna förvara alla dina saker, som tees, bollar, handskar och allt du tar med dig ut på planen. Det skiljer sig från de olika vagnbagarna, hur många och hur stora fickor det finns, men som huvudregel är det alltid två stora fickor på varje sida.

Vattentäthet i bärbagar

Alla vagnbagar är inte vattentäta. Det är också väldigt olika om folk bryr sig om om de är vattentäta eller inte. En vagnbagan kan antingen vara vattentät, halvvattentät eller inte alls vattentät. De semi-vattentäta vagnbag är mycket av väskan vattentäta, men alla fickor är inte tejpade. Däremot är de med de vattentäta vagnsbag. Här är alla fickor tejpade för att hålla allt vatten ute.

Märken

Vi går bara efter det bästa av det bästa. Därför väljer vi också till 100% vilka produkter vi vill sälja. Vi bryr oss mycket om att ha rätt varumärken, så att du kan få det bästa på marknaden. Inom vagnsbag kan vi erbjuda modeller från bland annat Ping, Taylormade och Big Max.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark